acrylverf en jute.

uit 2016 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

I did it for you

2016

Ik was me niet bewust van de onderstroom. Het contact daarmee was verbroken. We gleden moeiteloos de rivier af. Het verloor zijn kracht niet zijn schoonheid.....I did it for you.....mijn lief.

'Help me Hold'

2016

Help me Hold....De val is zonder weerstand. De val gaat door tot het stopt. Omarm me, houd me vast, verwarm me  tot ik weer de liefde voel.

I am not doing anything untill I feel the need....

2016

Ik ben boven, en houd me goed vast.  Ik wil kijken naar de sterren. Onder de Torri door: de weg naar de goden. Ik ben gekomen met de stroom mee. Mijn tocht eindigde hier. Zo wijst de rivier mij waar ik zijn wil . Moeiteloos. Zoekend naar waar ik behoefte aan heb. Het goddelijke is mijn vrijheid.

A small Boat

2016

We houden contact met elkaar. Het is goed dat te doen. Dan kunnen we samen verder. Laten we ons bewust blijven van de liefde voor elkaar. De oceanen beneden, het bootje boven. Dat is vrijheid. Zo blijft de aarde bestaan.

two little fish

2016

"Two little fish" in de diepte van de zee. Onderaan de ladder. Je hoeft niet naar boven om lief te hebben....Goud is  liefde,  is diep,  is verbonden. dat is goed.

A Yellow House

2016

Het huis straalt goud van binnenuit. Tot diep naar binnen. Waardoor de donkere huizen  zwarter lijken. Het is een plek om te zijn. Waar liefde is, geen angst. Geen strijd. Daar wil ik zijn.  

Schoonheid.

2016

Het is schoonheid. De ronde kleuren en een krachtig symbool onder een ruw oppervlak.  De liefde en kracht van de kunsten verzacht in de moeilijkste tijden. Het steunt en verbindt.Troost. Zodat we weer verder kunnen met leven.